avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... As putea sa revin in tara?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

As putea sa revin in tara?

Am fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare (2 luni in pușcărie) în Anglia pentru ca am vorbit cu o minoră pe internet și i am trimis poze porno. Acum trebuie sa fac 150 de ore in folosul comunității și tip de 18 luni sa mă întâlnesc cu agentul meu (probation) in fiecare săptămână. Se poate să mă întorc în țară fara sa am probleme cu legea din Romania? Se poate transfera din Anglia in Romania orele in folosul comunității? Vreau sa plec deoarece incerc sa găsesc un loc de muncă și nu găsesc. Risc să rămân pe străzi pentru că nu pot sa platesc chiria. Aștept răspuns și va mulțumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:10, 23 Octombrie 2019
Trebuie sa vorbiti cu ofiterul de probatiune din UK.
Daca aveti probleme puteti apela la avocat din Romania sau din UK pentru a se cauta solutii viabile.

Daca se va revoca hotararea suspendata veti ajunge dupa gratii.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunității Anydincaflorin Anydincaflorin Buna ziua. Trec peste tâmpeniile vorbite mai sus de “colegul” meu și pun o intrebare care ma chinuie de mult timp și nu găsesc un răspuns... In urma ... (vezi toată discuția)
Permis anulat Matei555 Matei555 Salut, mi s a reținut permisul pentru alcoolemie acum 2 ani(alcoolemie mare), mi s a finalizat procesul acum câteva zile (dacă in 10 zile nu se face apel ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am nevoie de raspuns. multumesc Constantin Alex Constantin Alex Buna seara oameni buni Am si eu mai multe intrebari. Am fost condamnat la 3 luni inchisoare cu suspendare pentru posesie marihuana, o cantitate foarte mica, ... (vezi toată discuția)