avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare punct de lucru

Buna seara. Am achizitionat o garsoniera intr-un bloc in care isi desfasoara activitatea si firme. Vecinul de jos de la etajul 2 are firma dinainte sa cumpar. Nu ii trebuia acordul meu ,pentru ca avem un perete comun, pentru a-si desfasura in continuare activitatea? Nu am nimic cu firma ci cu el pentru ca ii place sa petreaca cu muzica tare si invitati multi si cu vorba buna nu a inteles. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:04, 19 Octombrie 2019
Nu, pentru ca are firma dinainte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii cristinavan cristinavan Sunt amenintata de proprietara unui apartament situat la demisol in blocul in care m-am mutat de curand ca ma va da in judecata pentru ca imi spal zilnic ... (vezi toată discuția)
Duplex cumparat nou - zgomot Bașar Andrei Bașar Andrei Duplex cumparat nou Buna ziua, Am achizițonat o parte duplex nou construită. Am făcut finisajele și mobila și ne-am mutat într-un final și noi și ... (vezi toată discuția)
Acord vecini rbtm rbtm Doresc sa infiintez o firma, cu sediu social intr-un bloc. Am inteles ca imi trebuie acordul vecinilor si al asociatiei. Am doua intrebari ... 1) prin ... (vezi toată discuția)