avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia invaliditate

Doresc să mă clarific cu o problemă.
In urma cu 2 ani am fost diagnosticat cu o afectiune care îmi influențează capacitatea de muncă.
In fapt începând și cu anul 2013 am certificat de handicap permanent gradul 2 permanent,, ,
In cazul pensionării pe caz de boală ( pensie de invaliditate) , presupun că voi fi pe gradul 2 de invaliditate și la 16 ani stagiu de cotizare, cât ar fi suma cuvenită în acest caz?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:54, 19 Octombrie 2019
Minim 704 lei-indemnizatia minima pentru pensionari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie sociala pt persoana cu handicap Maria birloiu Maria birloiu Daca o persoana are indemnizatie de handicap 375 lei lunar si nu a lucrat niciodata, poate primi indemnizatie sociala de 704 lei? (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata - caz de dizabilitate - handicap preexistent tarabuzan tarabuzan Bun gasit. Sunt nascut in decembrie 1976, angajat din mai 2006, fara intreruperi, cu salariu minim pe economie. Am o dizabilitate – grad 2, accentuat, din ... (vezi toată discuția)
Pensionare cu 4 ore. netsky netsky Buna ziua!Sufar de schizofrenie.Am certificat de handicap grad accentuat.Lucrez de 9 ani intr un magazin.Ma simt din ce in ce mai rau.Nu mai rezist 8 ore.As ... (vezi toată discuția)