avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Valoarea legala a e-mailurilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Valoarea legala a e-mailurilor

Am trimis citeva e-mailuri către Asociația de Proprietari care are o adresă de e-mail comunicată la avizier pentru proprietari. Am cerut citeva copii după documente , conform legii 196/2018 art.28.3, și nu am primit nici macar un răspuns, deci nici copiile. De doi ani incerc sa obțin aceste citeva documente, dar este imposibil să obțin ceva de la ei. Am trimis si scrisori recomandate AR. Vă întreb, aceste e-mailuri au valoare legala Intr-un eventual proces? Deoarece am intenția să dau in judecata AP pentru mai multe motive, daune materiale, etc... Știu că au fost primite aceste e-mailuri, deoarece la cele care le-au convenit au răspuns , iar la cele cu solicitarea de documente nu au răspuns. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gabriela constantinescu , utilizator 14:28, 20 Octombrie 2019
Au valoare probatorie acele email-uri dacă faceți dovada că adresa este a Asociației. Din ce ați relatat se pare că puteți să dovediți faptul că adresa de email este a Asociației.
Înainte de a formula o acțiune în instanță, faceți o sesizare la primăria din raza de domiciliu, la serviciul care autorizează și verifică administratorii de condominii.
Va mulțumesc. Am făcut și poze la avizierul unde este afișată adresa de e-mail a Asoc.de Proprietari, tocmai , să nu zică ceva, adică să nu recunoască adresa lor de e-mail.
Va mulțumesc. Am făcut și poze la avizierul unde este afișată adresa de e-mail a Asoc.de Proprietari, tocmai , să nu zică ceva, adică să nu recunoască adresa lor de e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref costuri intretinere/ drepturi si obligatii proprietar/ lege 196/2018 In baza carei prevederi legale am dreptul (ca si proprietar apartament bloc) de a primi informatiile referitoare la costurile de intretinere (respectiv ... (vezi toată discuția)
adresa oficiala de e-mail a asociatiei de proprietari tomasso tomasso Adresa de email a asociatiei de proprietari devine legala oficiala cand se hotaraste in adunarea generala de constituire sau in com. executiv ? Orice document ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari este un ong (organiatie non-guvernamentala ... alina_25 alina_25 Asociatia de proprietari este un ONG (organiatie non-guvernamentala )? Administratorul Asociatiei de proprietari suparat ca am reclamat la Primarie ... (vezi toată discuția)