Am trimis citeva e-mailuri către Asociația de Proprietari care are o adresă de e-mail comunicată la avizier pentru proprietari. Am cerut citeva copii după documente , conform legii 196/2018 art.28.3, și nu am primit nici macar un răspuns, deci nici copiile. De doi ani incerc sa obțin aceste citeva documente, dar este imposibil să obțin ceva de la ei. Am trimis si scrisori recomandate AR. Vă întreb, aceste e-mailuri au valoare legala Intr-un eventual proces? Deoarece am intenția să dau in judecata AP pentru mai multe motive, daune materiale, etc... Știu că au fost primite aceste e-mailuri, deoarece la cele care le-au convenit au răspuns , iar la cele cu solicitarea de documente nu au răspuns. Va mulțumesc.
Au valoare probatorie acele email-uri dacă faceți dovada că adresa este a Asociației. Din ce ați relatat se pare că puteți să dovediți faptul că adresa de email este a Asociației.
Înainte de a formula o acțiune în instanță, faceți o sesizare la primăria din raza de domiciliu, la serviciul care autorizează și verifică administratorii de condominii.
Va mulțumesc. Am făcut și poze la avizierul unde este afișată adresa de e-mail a Asoc.de Proprietari, tocmai , să nu zică ceva, adică să nu recunoască adresa lor de e-mail.
Va mulțumesc. Am făcut și poze la avizierul unde este afișată adresa de e-mail a Asoc.de Proprietari, tocmai , să nu zică ceva, adică să nu recunoască adresa lor de e-mail.