buna seara vreau sa ma ajutati si pe mine daca se poate ..am o fetita de 3ani si 2 luni care dupa un divort a ramas in grija mea..tatal sau are pensie alimentara de pe data de 22.01.2018 timp in care a pus doar de 7 ori..eu sunt plecata la munca in strainatate ar putea sa imi ia fata sa ma bage la abandon..fata a ramas in grija părintilor mei eu plecand de cand avea 6 luni la munca in strainatate..avem custodie comuna dar el a declarat că este de acord ca fata sa ramana la domiciliul meu astfel ia fost dată vizita in prima saptamana din luna sâmbătă si duminica de la 11 la 18 si a treia saptamana la fel..iar el acum a luat fata si a oprit o peste noapte ne anuntand părinții mei ca nu o duce in seara respectiva acasa
a ramas in grija dvs si dvs ati lasat-o in grija parintilor.
Copiii locuiesc cu parintii lor sau macar cu unul din ei.
Tatal ar putea cere schimbarea locuintei copilului de la dvs , la el, asta nu inseamna ca " va baga la abandon ", veti exercita in continuare impreuna autoritatea parinteasca.
Incercati sa vorbiti cu tatal, poate o duce inapoi, vedeti macar ce intentii are.
Divort
daria_ramona2006
sunt divortata de anul trecut din septembrie si fata de 5 ani e l amine iar tatal ei are dreptul sa o viziteze si sa o ia la el o data la 2 saptamani sambata ... (vezi toată discuția)