avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sunt divortata de anul trecut din septembrie si fata de 5 ani e l amine iar tatal ei are dreptul sa o viziteze si sa o ia la el o data la 2 saptamani sambata si duminica;intrebarea mea este daca vreau sa plec in strainatate pot sa scot fetita din tara fara semnatura tatalui ei? si cat pot lipsi?sau as putea sa raman definitiv acolo?
Cel mai recent răspuns: cosmin2005 , utilizator 11:40, 31 August 2011
Acordul celuilat parinte nu este necesar daca parintele insotitor face dovada ca minorum i-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila.
depinde cat pleci.daca pleci mai mult de doua saptamani trebuie hartie de la el.Daca vrei sa pleci definitiv la fel.
daca pleci si zici ca te duci 3 zile si ramai definitiv acolo te poate da in judecata ca nu poate vedea copilul.eu nu e obligat sa zboare sa zicem in Brazilia la doua saptamani???la asta nu te gandesti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din tara minor daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna ziua ,as avea o intrebare : sunt divortata din 2010 si am o fetita de 7 ani si jumatate ; la divort fetita mi-a fost incredintata prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec cu fetita din tara d.catalina d.catalina buna...sunt in divort cu sotul meu...intr-o luna avem prima infatisare. si el imi garanteaza ca nu ma va lasa sa ies din tara cu fetita noastra de 2 ani si 6 ... (vezi toată discuția)
Trecerea granitei cu copii minori ContSters141938 ContSters141938 Sunt divortata copii sunt dati pentru crestere si ingrijire la mine cu hotarare definitiva si irevocabila vreau sa stiu daca la granita imi trebuie hirtie ... (vezi toată discuția)