avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrarile audio video cu camera ascunsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrarile audio video cu camera ascunsa

inregistrarea video facuta de asa zisa parte vatamata cu camera ascunsa si apoi apeleaza la politie si preda filmul e valabila in instanta? si daca da care ar fi strategia de combatere a filmului?
Cel mai recent răspuns: Aloysia , Avocat 13:36, 5 Decembrie 2009
Nu sunt de ajuns "lamuririle". Despre ce infractiune este vorba? Cand s-a produs infractiunea?
Da, asa este.
Este posibil sa nu fie intrunite elementele constitutive ale infractiunii.
Ar fi bine sa va angajati avocat inca de la inceput sau macar sa consultati unul contracost.Trebuie stiute toate amanuntele.

avocat Caudiu Lascoschi
Buna ziua,

Inregistrarea facuta de partea vatamata este o inregistrare in mediu ambiental ( asta in primul rand). In ceea ce priveste aceste inregistrari Codul de procedura penala la art. 91 ind.1 arata foarte clar ca aceste inregistrari trebuie facute cu mijloace puse la dispozitie de organele de politie. ATENTIE!!!! Tot codul de porcedura penala arata ca pot si subliniez pot considera probe aceste inregistrari daca din continutul lor reiese ca o anumita persoana a savarsit o infractiune sau ca urmeaza a savarsi o infractiune numai daca inregistrarea este coroborata cu alte mijloace de proba.
Va sfatuiesc sa va angajati cat mai repede un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indiciu sau proba intr-o plangere penala ;care este diferenta? tib71stef2008 tib71stef2008 Buna ziua As dori sa stiu care este dif.dintre aceste doua termene;indiciu si proba in cazul unei plangeri penale(in principiu mi s-a explicat la politie dar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare telefonica Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Stimati Colegi, Se poate dispune inceperea urmaririi penale pe baza unor inregistrari telefonice fara autorizarea motivata a judecatorului, doar pe baza ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini vladdav vladdav Buna Ziua! in luna septembrie a anului 2009 am fost acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini BMW x5. propietarul masinii si-a parcat bolidul in apropierea ... (vezi toată discuția)