avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nepot mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nepot mostenitor

Va multumesc pt raspunsul referitor la succesiune, dar mai am nevoie de o clarificare. Ca nepot mostenitor dupa tatal predecedat , ce procentaj primeste el din proprietatea pe care o detine acum bunica lui, mama tatalui decedat ?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:50, 21 Octombrie 2019
Partea ce ar fi revenit tatalui, daca este singurul mostenitor, sau aceasta parte o imparte cu mama si fratii lui, daca exista...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa mama pe 2 mase succesorale sorisso2005 sorisso2005 Buna ziua, Am cateva intrebari legate de succesiune. Mama a decedat in 2007 iar succesiunea dupa mama am facut-o acum in 2012. Succesiunea a fost ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepot pbmice pbmice Buna ziua, Am si eu o intrebare. Situatia de fapt: Exista titlu de proprietate pe numele bunicului asupra unui teren extravilan si asupra unui teren ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este vorba despre o mostenire: se doreste succesiunea ... stefimit stefimit Buna ziua! Este vorba despre o mostenire: Se doreste succesiunea dupa parintii decedati.Am fost 4 frati 1.Tatal decedat in urma cu 10 ani . Nu s-a efectuat ... (vezi toată discuția)