avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vreau sa renunț la pensiei de invaliditate gr. 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vreau sa renunț la pensiei de invaliditate gr. 3

Ce trebuie sa fac pt a renunța la pensia de invaliditate gr 3? Precizez ca in luna Noiembrie ar trebui sa merg la revizuire. As vrea sa încep serviciul la sfârșitul lunii Octombrie. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:33, 21 Octombrie 2019
Mergeți la comisia de expertiză și faceți cerere de suspendare a pensiei de invaliditate.
Pentru suspendare puteți merge chiar și mâine. și-i spuneți medicului expert că vreți să lucrați 8 ore
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare pensie invaliditate. exista posibilitatea legala de ... Costea Mihai Costea Mihai Suspendare pensie invaliditate. Exista posibilitatea legala de a suspenda pensia de invaliditate pentru o perioada determinata ( angajare ) si ulterior ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas sot supravietuitor elenastroe55 elenastroe55 sotul meu a decedat in mai 1998 la varsta 49 ani cu gr. lt.colonel dupa care eu in ianuarie 1999 m-am pensionat medical la spitalul militar ca urmasa la ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate grad iii si drept de munca anamihai192 anamihai192 Buna, am pensie de invaliditate grad III, deci cu drept de munca pentru patru ore. As avea cateva intrebari. Am inteles ca daca gasesc un loc de munca part ... (vezi toată discuția)