avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legalitatea supravegherii video și audio al ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legalitatea supravegherii video și audio al angajaților

Bună ziua,lucrez intr un spital județean și sub pretextul supravegherii pacienților au fost montate camere .Nu am fost anunțate oficial ,nu exista afis legat de existenta lor.Datorita unui conflict dintre medicul sef si o colega am aflat de fapt ca noi suntem monitorizate audio si video.Ce putem face in aceasta situatie?Este legală aceasta monitorizare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 21 Octombrie 2019
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/cautare?q=s...
Supravegherea video a angajatilor la locul de munca
[ link extern ] /

sau

www.avocatnet.ro/articol_478...

Puteti sesiza ANSPDCP- Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorizare audio/video Rainwatch Rainwatch Sotia mea lucreaza la un magazin alimentar, iar de curand seful ei a schimbat camerele cele vechi si au pus camere video si audio. Am mai cautat pe net dar nu ... (vezi toată discuția)
Instalare camere supraveghere la locul de munca luxi luxi Buna seara,mă interesează să aflu daca este legală montarea camerelor de supraveghere intr-o sectie de spital(hol ,birou oficiu sălile cu pacienti) daca ... (vezi toată discuția)
Supraveghere audio-video - legala sau nu rodica2001 rodica2001 Buna ziua ! am lucrat la o gradinita de copii unde conducerea a montat in bucataria unde lucram o camera de supaveghere audio/video in urma careia ,atat eu cat ... (vezi toată discuția)