avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Costuri, acte și perioada adaugare asociat, schimbare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Costuri, acte și perioada adaugare asociat, schimbare caen, schimbare nume srl

Buna ziua , Va rog sa imi spuneti care sunt costurile, ce acte avem nevoie și care este timpul necesar pentru urmatoarele :
-adaugare asociat
-schimbare nume
-schimbare cod caen
Unele dintre ele se pot face in acelasi timp?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:03, 22 Octombrie 2019
Aprox 1000 lei cu taxe incluse.

Adrian ALBU a scris:

Aprox 1000 lei cu taxe incluse.

Cat dureaza toate procedurile ? Costul este dacă vreau sa umblu eu dupa acte sau o alta persoana ?
Altă persoană, adică un avocat. Se pot face aceste operațiuni în același timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare caen nicusorbalea nicusorbalea vreau sa-mi schimb activitatea si ma intereseaza cam cat ma costa sa mai adaug un caen secundar si cat ma costa sa schimb si denumirea societatii. Pt ca in ... (vezi toată discuția)
Preschimbare certificat de inregistrare scorus69 scorus69 Buna ziua va rog mult de tot sami spune ti cat ma costa taxele la ONRC pentru preschimbare certificat de inregistrare cu noul cod CAEN si inchidere punct de ... (vezi toată discuția)
Preluare firma CatalinDts CatalinDts In vederea preluarii unei firme SRL, schimbare de actionari si administrator (sediul nu se modifica) ce optiuni ar exista in acest sens? Cesiuni actiuni, ... (vezi toată discuția)