avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Duplicat certificat grad didactic
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Duplicat certificat grad didactic

As dori sa ma ajutați cu o informație, va rog: am ridicat certificatul de obținere a gradului didactic II în luna mai a acestui an. Având nevoie de el zilele acestea, am constatat ca, probabil, l-am pierdut. Pana în data de 31 octombrie trebuie sa depun dosarul pentru susținerea gradului didactic I. Am citit care sunt condițiile de eliberare a duplicatului și nu voi reuși sa ma încadrez în timp cu depunerea tuturor documentelor. Oare cum as putea sa procedez: pana la eliberarea duplicatului, care durează cel puțin 30 de zile, nu ar putea fi depusa la dosar o declarație notariala pe propria răspundere ca am obținut gradul 2 sau o adeverința, în cazul în care ar putea universitatea sa o elibereze? Mulțumesc mult pentru eventualele răspunsuri, sugestii, sfaturi!

Alte discuții în legătură

Eliberare foaie matricola Oana Veronica Oana Veronica Buna ziua, Acum putin timp am realizat ca mi-am pierdut diploma de licenta si am trecut prin procedura standard de solicitare a unui duplicat - anunt in ... (vezi toată discuția)
Diploma bac pierduta Elisa13112011 Elisa13112011 Buna ziua. Am terminat o scoala postliceala unde mi s-a pierdut diploma de bacalaureat. Pentru a obține o altă diploma e foarte mult de umblat si mai ales, ... (vezi toată discuția)
Cat timp dureaza eliberatea unui cetificat de celibatar din romania monny4029 monny4029 buna ziua, as dori si eu sa stiu cat timp dureaza eliberarea unui certificat de celibatar din romania.normal eu locuiesc in belgia si as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)