avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Eliberare foaie matricola
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Eliberare foaie matricola

Buna ziua,

Acum putin timp am realizat ca mi-am pierdut diploma de licenta si am trecut prin procedura standard de solicitare a unui duplicat - anunt in monitorul oficial, ceva acte la notar, depunerea dosarului la Universitate de unde am primit de curand diploma. Foaia matricola nu am pierdut-o, este acasa, in stare perfecta, insa dupa primirea duplicatului la diploma am aflat ca foaia aceea matricola se anuleaza automat din cauza pierderii diplomei pentru ca nu va mai avea acelasi numar cu duplicatul. Facultatea trebuie sa imi elibereze o noua foaie matricola insa biroul de acte de studii de la universitate spuna ca regulamentul lor intern cere un alt dosar (identic cu cel pentru pierderea diplomei) si pentru foaia matricola. Imi cer sa dau anunt din nou in MO in conditiile in care eu nu am pierdut foaia matricola. Nu ar fi normal ca daca pierderea diplomei anuleaza foaia matricola sa mi se elibereze una noua o data cu diploma?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 14:59, 13 Martie 2019
NU, foaia matricola nu este valabila singura.
O foaie matricola este un inventar al materiilor si subiectelor studiate si al rezultatelor obtinute.
O foaie matricola nu inseamna ca ati sustinut examenul de diploma si inca si mai putin ca ati reusit acest examen!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Supliment diploma licenta misarat misarat Buna ziua, in anul 2003 am absolvit Universitatea Ecologica Dimitrie Cantemir Iasi, in anul 2006 aceasta Universitatea s-a desfiintat, in anul 2010 am sustinut ... (vezi toată discuția)