avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zgomot de la o sala de sport, ce deranjeaza locatARII!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zgomot de la o sala de sport, ce deranjeaza locatARII!

Buna ziua ! Sunt presedintele unei asociatii de proprietari ! Intr-o curte mare din cartier, cu parcari, situata intre doua imobile cu aprox. 150 apartamente, pe fundamentul vechii centrale termice, exista o sala de sport si ore dans etc proprietate personala. Deoarece nu are climatizare foarte des stau cu geamurile deschise, cu muzica foarte tare etc deranjand locatarii ! Desi am atras atentia situatia e aceeasi ! Ce putem face si caror foruri ne putem adresa pt a ii obliga sa faca acea investitie ( climatizare ) pt a nu mai deranja locatarii ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: doctorATU , utilizator 12:11, 26 Octombrie 2019
Buna ziua,
Un prim pas ar fi sa sunati la Politie cand mai fac zgomot, poate chiar sa faceti o plangere catre dumnealor in numele asociatiei.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizări repetate poliție locală,direcția sanatate publica,garda de mediu.Cu atat mai multe sesizări cu atat mai bine ,toate făcute în scris și cu nr înregistrare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial serviciul urbanism din primaria teritoriala
Asta am facut!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sesizări repetate poliție locală,direcția sanatate publica,garda de mediu.Cu atat mai multe sesizări cu atat mai bine ,toate făcute în scris și cu nr înregistrare.

Dsp si garda de mediu nu au proceduri pt asa ceva... am facut sesizari pt o situatie asemanatoare si am primit raspundul de mai sus...
Singura varianta eficienta ramane politia.. mai ales ca sanctiunile pt tulburarea linistii publice urmeaza sa creasca conform legii revizuite recent...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii locatarilor / intimitatea apartamentelor de la parter 2591Daniel 2591Daniel Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament situat intr-un bloc cu 12 apartamente. Blocul are curte proprie, gradina cu spatii verzi si acces pietonal (fara ... (vezi toată discuția)
Zgomot restaurant nicusor2015 nicusor2015 Buna ziua. In cartierul nostru ,asta vara s adeschis o terasa ,la aproximativ 10 m de un bloc.Terasa a fuctionat pana la inceputul toamnei ,cand proprietaru a ... (vezi toată discuția)
Zgomote infernale- cetatean disperat! mir2006 mir2006 Doamnelor si domnilor, Dupa cateva saptamani, in care am fost si sunt terorizat de zgomotele unei gasti de derbedei, care, in fiecare seara, pana la ore ... (vezi toată discuția)