avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restanta banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restanta banca

Bună seara, pe scurt situația mea: card de credit de la Raiffeisen, am tot primit scrisori de la ei și după un timp primeam și de la Kruk pentru recuperarea datoriei. Am plătit suma restanta (ce apărea în scrisori pe contul precizat), sun pt confirmarea... Surpriza: banca spune ca mai am de achitat tot atata pt kruk. Cum se poate asa ceva? Este legal? Precizez ca în ambele scrisori (kruk - Raiffeisen) apare aceeași suma și același cont. Păreri, sfaturi?
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2019
Kcsng, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kcsng , utilizator 20:08, 22 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Am trimis deja pe mail aceste confirmări după ce am văzut că nu reușesc să mă înțeleg cu ei prin telefon. Urmează să le trimit și la sediu mulțumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec bank- pers. juridica - sustragere copie acte si comisioane 5,5 ani sebastiannarita sebastiannarita Buna ziua. Avem o situatie pe Persoana Juridica cu CEC BANK, sucursala Timisoara. Mai exact, in 2018 am deschis un cont la ei de tip START-up cu coat zero 12 ... (vezi toată discuția)
Comanda online anulata. bani nereturnati de catre banca. chillzilla chillzilla Buna ziua, Am facut o comanda online de pe un site cu profil sportiv. Am achitat suma online cu cardul si am primit E-Mail de confirmare plata, inclusiv SMS ... (vezi toată discuția)
Cum inchei un contract de card de credit?! Danny2002 Danny2002 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi spuneti daca urmatoarea formulare a adeverintei pe care am solicitat-o unei societati la care aveam credit este in regula si ... (vezi toată discuția)