avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract cumparare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract cumparare

Am cumparat un apartament care avea ipoteca. O parte din bani au mers la stingerea ipotecii. In cat timp extrasul de carte funciara va fi pe numele meu fara nici o obligatie? Mai trebuie inregistrat undeva contractul in afara de fisc. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lumiz , utilizator 12:27, 23 Octombrie 2019
stingerea ipotecii- trebuie sa obtineti dovada in acest sens de stingerea ipotecii.
Cu ea mergeti la Cartea Funciara si va inscrieti imobilul fara a fi grevat de ipoteca.
Trebuie sa aveti BI de identitate pe adresa, apoi Rol fiscal la adm financiara de sector si CF.
Am fost la adm. financiara cu contractul de vanzare si am depus actele. Mi s-a spus ca reprezentantul bancii a fost la notar pentru a declara stingerea ipotecii si notarul a facut formalitatile catre Curtea funciara. ma intereseaza cat dureaza formalitatile in acest caz (adica in cat timp se poate elibera un nou extras pe numele meu). Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare Lumiz Lumiz Am cumparat un apartament care avea ipoteca. O parte din bani au mers la stingerea ipotecii. In cat timp extrasul de carte funciara va fi pe numele meu fara ... (vezi toată discuția)
Ridicarea unei ipoteci robertsega32 robertsega32 Firma noastra a incheiat un contract de garantie imobiliara, pentru plata unei datorii, cu o alta firma, prin care s-a stabilit ca si garantie un teren. Acum, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua -probleme cu actele de proprietate imobil corina2525 corina2525 Acum 2 ani sa facut o vanzare cumparare a unei garsioniere ..Acum tiind sa o vand insa ma-m lovit de un obstacol.Fosta proprietara nu a facut declaratia de ... (vezi toată discuția)