avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda politia locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda politia locala

se da urmatoarea speta: politia locala vine si constata ca nu se colecteaza corect deseurile reciclabile: hartie, plastic, sticla si menajer( unele sunt amestecate). politia ocala poate sa de-a amenda angajatului care este responsabil in aceea zi de asigurarea respectarii acestei cerinte sau da amenda persoanei juridice (companiei).
Cel mai recent răspuns: ginitza , utilizator 11:42, 25 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amenzile se aplica firmei, urmand ca dupa caz, angajatorul sa recupereze suma de la angajati daca se constata ca au fost incalcate prevederi din ROI al firmei.
Va multumesc pentru raspuns, am ridicat aceasta problema deoarece un politist local a spus ca el are aceasta autoritate. si ca poate da amenda persoanei responsabile cu gestiunea deseurilor ..de aceea aveam aceasta nelamurire!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contesta amenda primita.
Vedeti articolul de lege mentionat de politist in PV de constatare. Poate fi vreo hotarare de Consiliu local.
Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie pentru depozitare cutie carton de la aer conditionat in spatiu public MostWanted MostWanted Buna ziua, Pe data de 9 iulie 2018 am fost contactata telefonic de catre un agent al Politiei Romane, care mi-a spus ca am depozitat cutia de carton de la ... (vezi toată discuția)
Gunoiul menajer la locul de munca AlexCea AlexCea Buna ziua, De la 1 mai, angajatorul ne-a anuntat ca se vor pune in sediul de birouri cosuri pentru reciclare, hartie, plastic, metal si sticla. Nimic rau in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. legea 211/2011 privind regimul deseurilor ciobanu_stelian ciobanu_stelian as dori si eu sa stiu va rog in comformitate cu legea 211 pe 2011 ce trebuie sa faca o firma, ce raportari si alte detalii daca imi puteti oferi in mare va rog. (vezi toată discuția)