avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... constatare nulitate pe fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

constatare nulitate pe fond

Buna ziua!
Se mai poate constata pe fond nulitatea unei perchezitii informatice daca mandatul era expirat de o zi,iar eu am sesizat decat acum dupa camera preliminara acest aspect?
Exista vreo decizie in acest sens care sa-mi dea posibilitatea sa prezint judecatorului acest lucru si sa si tina cont de el?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Contestatie perchezitie informatica drasim drasim Buna ziua! In anul 2016 am fost subiectul unei perchezitii informatice Anul acesta am observat ca mandatul de perchezitie informatica in momentul efectuarii ... (vezi toată discuția)
Judecator de camera preliminara system39 system39 Buna seara, Sunt parte ca inculpat intr-un proces penal cu DIICOT. Dupa 2 ani, acum cateva zile s-a luat decizia de a se trimite dosarul la judecatorul de ... (vezi toată discuția)
Perchezitie informatica drasim drasim In anul 2017 mi s-a ridicat din domiciliu in urma unui mandat de perchezitie domiciliara un laptop.Un an mai tarziu am fost chemat pentru desigilarea ... (vezi toată discuția)