avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Cat trebuie sa platesc impozit?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Cat trebuie sa platesc impozit?

Agentie imobiliara inchiriaza un apartament. Pentru acest lucru se primeste un comision . Daca pentru acel comision mi se cere factura si chitanta....Cat trebuie sa platesc impozit? Va multumesc!!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: robert1972 , utilizator 18:41, 23 Octombrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca sunteti infiintat ca srl patitor de impozit pe venitul microintrepriderii veti plati 3% daca nu aveti niciun angajat cu contact de munca pe firma sau 1% daca aveti angajati. Declararea si plata impozitului se face trimestrial.
eu sunt colaborator sau sa spunem agent imobiliar la o firma....si pentru ca sa eliberat factura s-au oprit din bani 13%....3% de care mi-ati spus dumneavoastra + 10% impozit pe profit....!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea pfa sau srl? 13Daniel77 13Daniel77 Va contactez pentru ami oferi un ajutor in legatura cu infiintarea unui PFA sau SRL ce va avea ca activitate prestari servici de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit danabra danabra doresc sa infiintez un SRL si vreau sa stiu ce impozite (si alte taxe) am de platit statului lunar ( trimestrial, anual) (vezi toată discuția)
probleme care apar in srl alinutza9 alinutza9 1.Pentru o societate comerciala cu raspundere limitata cu activitate imobiliara (agentie imobiliara) este nevoie de casa de marcat sau este suficient sa se ... (vezi toată discuția)