avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plangere/reclamatie medic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plangere/reclamatie medic

Buna seara,
Cu cateva luni in urma, medicul m-a programat verbal pt angiografie (o analiza a vaselor de sange la inima) pt data de 20.10, analiza pe care a anulat-o sub pretextul ca sectia este in renovare. Nu mi-a oferit nici o alta data pentru reluarea analizei. Am fost personal si am verificat, sectia nu este, nu a fost si nici nu va fi in plan de renovare, cei de acolo chiar s-au mirat cand am intrebat.
Cum procedez cu acest medic care dupa mine face un abuz si minte. Unde il reclam? Este aceasta o constrangere de a ma face sa-i dau bani?
Va multumesc anticipat
Adrian
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2019
Nieminen, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:22, 24 Octombrie 2019
Va puteti adresa Colegiului medicilor din judetul dvs. si la Casa judeteana de asigurari de sanatate cu care doctorul respectiv are incheiat contract de prestari servicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operatie de cord trei bypass =pensionar gradul doi teletinmarian2016 teletinmarian2016 buna ziua ,pina acum trei zile am lucrat trei schimburi norma 8 ore ,am facut o coronografie la spitalul judetean si am fost diagnosticat cu stenoze multiple ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui spray pentru astm și influența acestuia asupra alcoolemiei: 1,3 la etilotest, 0,00 în analizele iml. pot obține dovadă cu drept de circulație? AdrianDorin AdrianDorin Aș dori să fac o cerere procurorului pt a îmi elibera o dovada cu drept de circulatie. Folosesc un spray pt astm care conține si etanol, în urma unui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. din pacate mama mea a decedat ,dupa ce a fost internata ... caricatura caricatura Buna ziua. Din pacate mama mea a decedat ,dupa ce a fost internata in spital de urgenta cu dureri in piept si diagnosticata cu infectie urinara....Dar ea ... (vezi toată discuția)