Proprietarul la care băiatul a stat în chirie, fără contract, cere cheltuielile cu renovarea făcute după mutarea lui. M-am oferit să plătesc jumătate din ele, însă vrea toată suma și mă amenință. Ce e de făcut?
Băiatul meu a stat în chirie timp de un an de zile într-o garsonieră fără vreun contract plătind în fiecare lună 130 € + cheltuielile după ce a plecat din casă proprietarul a renovat casa schimbând calorifere instalații Și multe altele. Acum domnul are pretenția ca eu să-i plătesc toate cheltuielile vreo 12 milioane mai exact. I-am spus că nu mi se pare normal și că sunt de acord să plătesc Jumătate din suma cheltuită însă domnul nu este de acord și ma amenință ,ce este de făcut .
Va trebui să intenteze o acțiune în răspundere civilă delictuală,
Pt această sumă, mă îndoiesc că va intenta proces și oricum va fi greu să dovedească vinovăția, fapt ilicită, etc!
zsoli71
Utilizator 9din 10 utilizatori consideră acest răspuns util
Prostie. Nu-l bagati in seama. Cu ce va poate ameninta si cu ce drept?! El in schimb poate avea probleme ca un an de zile a inchiriat garsoniera la negru. Nu va mai faceti griji din cauza lui. Nu are ce sa va faca.
Se considera..
jonelsorel
fapta penala de inselaciune neindeplinirea obligatiei unui chirias de a-si plati cheltuielile de initretinere si utilitati pe perioada inchirierii unui imobil ... (vezi toată discuția)