avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare permis sau suspendare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare permis sau suspendare?

Bună seara, numele meu este Cosmin și de curând am avut un accident auto fiind sub influența alcoolului (0,97%)in aerul pur expirat din care a rezultat avarierea a doua autovehicule fără victime unul dintre șoferi a depus plângere la politie ulterior retrasa, am cooperant cu organele de politie și este prima abatere, as dori sa știu dacă mi se suspenda sau anulează permisulsi cam ce pedeapsa as primi? Va mulțumesc
Individualizare pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Permisul se anuleaza in cazul in care sunteti condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan DumanIrina DumanIrina Buna ziua! Referitor la sanctiunile aplicate in urma descoperirii unei persoane conducand sub influenta bauturilor alcoolice, imi e neclara multitudinea de ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului ancuta ursulet ancuta ursulet care pot fi consecintele in situatia urmatoare: conducere cu 0,8 alcool in aer expirat, accident minor,fara victime dar cu avarierea usoara a autoturismului, ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan(1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat). la ce mă pot aștepta? nimenialtu29 nimenialtu29 M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier. Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)