avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de de puțin ajutor în legătură cu codul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de de puțin ajutor în legătură cu codul caen 3299?

Bună-ziua,
Urmează sa deschid o florărie, unde o sa topesc ceara, o sa torn ceara în forme de lumânări, și o sa fie sculptate. Pentru sculptat am un utilaj care încălzește apa, și are niște cuve în care inmoi lumânărea in diferite culori pentru sculptat. Întrebarea este, Am nevoie de autorizație de la mediu pentru asta?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2019
Andrei135246, utilizator

Alte discuții în legătură

Înființarea unei firme, coduri caen? Andrei135246 Andrei135246 Am înființat o firma cu activitatea principala florărie cod caen 4776. În spațiu voi mai produce lumânări, turnate în forme după care vor fi sculptate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dețin un srl momentan fără activitate. vreau să ... Vera1398 Vera1398 Bună ziua, dețin un SRL momentan fără activitate. Vreau să știu ce anume am nevoie pentru a vinde lumânări parfumate din ceară de soia handmade. Eu le ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Alexandru-Andreea Alexandru-Andreea Buna ziua,eu impreuna cu logodnicul meu vrem sa deschidem un magazin cu produse pentru evenimente fericite si nefericite ale vietii(botezuri,nunti si ... (vezi toată discuția)