avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua, dețin un SRL momentan fără activitate. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua, dețin un SRL momentan fără activitate. Vreau să ...

Bună ziua, dețin un SRL momentan fără activitate. Vreau să știu ce anume am nevoie pentru a vinde lumânări parfumate din ceară de soia handmade. Eu le torn.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Doresc să realizez lucruri handmade (lumânări parfumate) acasă. ... Denisamihaela318@gmail.com Denisamihaela318@gmail.com Doresc să realizez lucruri handmade (lumânări parfumate) acasă. Am auzit de platforma Gomag, însă din punct de vedere al vânzărilor, nu știu dacă ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pentru producere de lumanari parfumate, cod caen: ... AlexandraI0099 AlexandraI0099 Bună ziua! Pentru producere de lumanari parfumate, cod caen: 3299, 4719 și 4791 ce fel de autorizatii sunt necesare? Menționez ca dețin SRL. Mulțumesc (vezi toată discuția)