avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Doresc să realizez lucruri handmade (lumânări ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Doresc să realizez lucruri handmade (lumânări parfumate) acasă. ...

Doresc să realizez lucruri handmade (lumânări parfumate) acasă. Am auzit de platforma Gomag, însă din punct de vedere al vânzărilor, nu știu dacă reprezintă o formă legală.
Amintesc faptul că am notate ingredientele utilizate pe paharul în care se află lumânarea.
Momentan sunt la faza de testare, nu am început să vând propriu-zis.
Mă interesează care sunt documentele necesare, dacă ele există și cum realiza o vânzare legală a produselor, vă rog
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:46, 21 Ianuarie 2023
primul lucru e sa infiintati o firma, ca sa puteti factura. pentru lumanari nu e cazul sa aveti aprobari, cu exceptia ISU, fiindca e vorba de materiale inflamabile. ce vreti sa spuneti ca aveti notate ingredientele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online cu medicamente naturale Monica Gabriela Voicu Monica Gabriela Voicu As putea vinde medicamente naturale fara OTC-uri online ? Mă interesează doar online.. fara să am un spatiu special... Care sunt actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Foc la locul de munca DianaElena05 DianaElena05 Buna ziua. De pe data de 5.08.2015 pana azi, am lucrat la un salon de infrumusetare, pe post de cosmeticiana. Pe langa faptul ca pe fruntea patroanei scrie ... (vezi toată discuția)
Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta. ManoleGorrell ManoleGorrell Buna! Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta, producerea de creme din ingrediente naturale, si vanzarea lor. Dar nu stiu unde se fac testarile si pe cine ... (vezi toată discuția)