avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bunuri obtinute la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Bunuri obtinute la licitatie

Buna ziua
As dosi sa stiu , la ce riscuri ma expun daca cumpar un bun imobil scos la executare silita ? Proprietari pot ataca pv de licitatie sau , peste o anumita per de timp acestia pot cere restituirea imobilului? Sau care sunt riscurile in cazul obtinerii unu imobil pe aceasta cale?

Alte discuții în legătură

Riscuri - cumparare apartament pe care actualul proprietar l-a achizitionat in urma unei executari silite aab aab Buna ziua, De mai mult timp caut sa cumpar un apartament de 2 camere. Am gasit apartamentul care corespunde preferintelor mele (zona, etaj, etc) dar actualul ... (vezi toată discuția)
Apartament din executari silite anonimiu anonimiu daca cineva achizitioneaza un apartament din executari silite cum intra in posesia contractului de cumparare.Cine apare ca vanzator in contract si semneaza ... (vezi toată discuția)
Apartament achizitionat prin licitatie publica eleneealina eleneealina Buna ziua, as vrea sa achizitionez un apartament scos la licitatie si as fi vrut sa vad apartamentul inainte de a-l achizitiona , dar executoruljudecatoresc a ... (vezi toată discuția)