Sunt in situatia urmatoare:
Doresc sa-mi dau demisia de la locul actual de munca si in prealabil sa stau in preavizul legal de 15 zile. Problema este ca eu in anul curent nu am reusit sa-mi efectuez zilele de concediu aferente. Am avut concediu dar zilele de concediu luate au fost din cele de anul trecut, care daca nu sunt luate in acel an se reporteaza in anul urmator. Astfel ca in anul curent mai am de efectuat in jur de 20-23 zile de concediu. As dori sa stiu daca aceste zile imi pot fi platite de catre compania la care lucrez dupa ce imi dau demisia, avand in vedere faptul ca nu voi avea cum sa le efectuez. Din ce am auzit la colegii de munca zilele de concediu nu se platesc dar as dori sa stiu daca este legal ca acestea sa nu se plateasca iar eu sa nu beneficiez de acest drept care mi se cuvine.
Buna ziua,
zilele de concediu odihna neefectuate se platesc angajatului la lichidare/ inchiderea contractului de munca.
Art.141(4)-Codul muncii- Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.
Bineinteles ca se vor plati zilele de concediu de odihna neefectuate in cazul in care va dati demisia.
Este bine sa solicitati acest lucru chiar si in cererea de demisie.
Plata concediu odihna
gabiy
Buna ziua!
De curand mi-am dat demisia, de comun acord s-a hotarat sa nu stau in preaviz. In ultimul an, pana la momentul demisiei nu am avut concediu de ... (vezi toată discuția)