avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

In data de 04.11.2017 copilul meu a fost batut intrun club din Bucuresti.La cateva zile dupa fapta,am depus o plangere penala avand un certificat medico-legal de 12 zile.In aproximativ 8 luni s-a constituit un dosar cu nr...,dar fara a fi trimis la parchet,asteptand si in momentul de fata o rezolvare.Care este termenul de prescriere al faptei descrise mai sus.Va multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-a inceput up in rem sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 193 alin. 2 c.p.
Deocamdata nu trebuie sa va ganditi la prescriptia raspunderii penale.
Ati solicitat administrare de probatoriu? ati indicat martori? au fost audiati? a fost audiat fiul dvs? a fost audiat faptuitorul? ce calitate are faptuitorul in acest moment?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce risc să pățesc Claudiu 1977 Claudiu 1977 În urma unui conflict între tatăl meu si vecin,tatăl meu a fost lovit. Eu am intervenit și l-am lovit pe vecin.Ce risc să pățesc dacă nu mă împac cu ... (vezi toată discuția)
Poate emite politia dosar penal pentru lovire fara spitalizare daca exista certificat medico legal care atestă lovirea?? AncaOfelia AncaOfelia Se poate face dosar penal de către poliție în urma unei plângeri si a unui certificat medico-legal care atestă că am echimoze , dar nu am nicio zi de ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat eu si prietenii mei radusorin radusorin Buna seara.Eu si cativa prieteni,mai exact 5 in total suntem amenintati de niste Romi.In ultimul timp amenintarile sunt tot mai fregvente ba chiar pe unii ... (vezi toată discuția)