avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... parcare cu talon de handicap
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

parcare cu talon de handicap

buna seara, daca eu cu talon de handicap parchez in alta parte decat in locurile prevazute pot sa fiu sanctionat? in Romania, pentru ca in restul europei stiu ca indiferent unde parhez cu talon nu esti sanctionat, numai daca incurci circulatia sau pui in pericol pietoni.

Alte discuții în legătură

Parcare franco55 franco55 buna seara, daca eu cu talon de handicap parchez in alta parte decat in locurile prevazute pot sa fiu sanctionat? in Romania, pentru ca in restul europei stiu ... (vezi toată discuția)
Semne circulatie + statie gpl - legal? octav11 octav11 Buna ziua, As vrea sa stiu daca ma puteti lamuri in legatura cu cateva aspecte: 1. Recent pe o strada din Bucuresti (nu o sa precizez momentan numele), ... (vezi toată discuția)
Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)