avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... parcare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

parcare

buna seara, daca eu cu talon de handicap parchez in alta parte decat in locurile prevazute pot sa fiu sanctionat? in Romania, pentru ca in restul europei stiu ca indiferent unde parhez cu talon nu esti sanctionat, numai daca incurci circulatia sau pui in pericol pietoni.
Cel mai recent răspuns: franco55 , utilizator 20:28, 16 Noiembrie 2019
Daca ocupati locul de parcare detinut legal de catre un tiutlar contract de concesiune loc parcare puteti sa fiti sanctionat
Multumesc, vorbeam de parcare in centro cu parcometre, adica liber.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare cu talon de handicap franco55 franco55 buna seara, daca eu cu talon de handicap parchez in alta parte decat in locurile prevazute pot sa fiu sanctionat? in Romania, pentru ca in restul europei stiu ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa mi se ridice masina pentru ca parchez pe trotuar, langa blocul in care locuiesc? little_30devil little_30devil Paralel cu blocul in care locuiesc este un mic trotuar (jumatate de metru latime).Sunt doar 9 locuri de parcare pentru 2 blocuri de 10 etaje. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În complexul rezidențial unde sunt proprietarul ... Mihai494 Mihai494 Bună ziua, În complexul rezidențial unde sunt proprietarul unui apartament, asociația a implementat barierele pentru acces cu mașina, eu nu am loc de ... (vezi toată discuția)