avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate datorie chiriasi
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

datorie chiriasi

Buna ziua,as dori sa intreb ce pot face sa mi recuperez cei 4000 lei platiti pe urma unor chiriasi.Mentionez ca nu le am facut contract de inchiriere deoarece ii cunosteam oarecum.Problema e ca mi au lasat si casa goala desi le am lasat o exact cum as fi locuit eu acolo.Le am cerut sa mi vireze 100 lei lunar pana isi achita datoria dar sunt de o nesimtire crasa.Pot cumva sa i actionez in judecata macar pt furt si abuz de incredere?...Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:53, 26 Octombrie 2019
Daca detineti probe /,artori care sa dovedeasca bunurile existente in imobil la momentul intrarii in spatiu de catre chiriasi puteti forula actiune in instanta
Daca nu aveti probe concret=proces verbal predare primire bunuri preluate de catre chiriasi nu aveti sanse de recuperat prejudiciul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri danezu4 danezu4 Buna ziua, detin un spatiu comercial pe care l-am inchiriat cu contract de inchiriere inregistrat la fisc unei persoane juridice.Dupa o perioada de timp in ... (vezi toată discuția)
Cheltuiele de bloc neplatite si mobila ecc. furate Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli BUNA ZIUA, AM DIVENIT PROPRIETAR CU COTA 1/2 DE UN APARTAMENT, PRIN SINTINTA DE TRIBUNAL ARAD IN OCTOMBRIE 2010. IN APARTAMENT ERAU CA CHIRIASI (CU CONTRACT ... (vezi toată discuția)
Un proprietar poate prelua in custodie marfurile chiriasului pentru recuperarea chiriei restante? minalex minalex Contractul de inchiriere a fost reziliat unilateral de catre CHIRIAS in feb 2009.Proprietarul si/a dat acordul scris de reziliere. In continuare,dupa ... (vezi toată discuția)