avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Mai este necesară inchiderea autorizației de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Mai este necesară inchiderea autorizației de demolare/construire?

Bună ziua, legea nr. 193/2019 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii a fost recent promulgată de Președinte și urmează să apară în Monitorul oficial. Eu personal am așteptat 3 luni de zile până când am scos certificatul de urbanism și autorizația de construire/demolare, acum după ce am terminat ce am avut de făcut trebuie să închid autorizația și vreau să știu dacă s-a modificat ceva și cu această procedură sau a rămas la fel. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pasi ptr construirea unei case ContSters87904 ContSters87904 Sunt sigura ca de acest subiect s-au lovit foarte multi dintre noi, ar fi bine sa stim cu totii, care ar fi pasii dupa achizitia unui teren ptr construirea ... (vezi toată discuția)
Demolare casa mine58 mine58 Buna ziua , Am mostenit o casa batraneasca si as dori sa o demolez, sa construiesc alta noua . Ce documente imi tebuie ca sa o demolez si care sunt taxele ... (vezi toată discuția)
Drept de trecere teo55 teo55 Pentru autorizatie de constructie primaria sector 1 imi cere ca accesul pe proprietate sa aiba o latime de min 4 metri . Acum, accesul spre terenul ... (vezi toată discuția)