avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul de deasupra face galagie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul de deasupra face galagie

Am o problema cu vecinul de deasupra care are programul inversat. ziua doarme, noaptea face karaoke uneori, vorbeste tare, umbla apasat prin casa. De doua ori m-am dus personal sa ii rog sa faca liniste. A treia oara am chemat echipajul de politie. Sunt curioasa daca se poate da in judecata asemenea persoane. A mai trecut cineva prin situatii similare? Exista vreo sansa de castig? As vrea doar sa ii conving sa ma lase sa dorm noaptea. Multumesc
Cel mai recent răspuns: qwerty12 , utilizator 10:06, 29 Octombrie 2019
Si echipajul de politie ce masura a luat?
Mergeti prima data pe varianta politiei, faceti reclamatie chiar zilnic, daca este nevoie.

Ionut.ion a scris:

Si echipajul de politie ce masura a luat?
Mergeti prima data pe varianta politiei, faceti reclamatie chiar zilnic, daca este nevoie.

S-a prezentat echipajul de politie si au spus ca le-au dat amenda. Nu s-au linistit nici dupa vizita politiei. Este o situatie delicata. Poate isi permit sa plateasca amenzi. De aceea cautam si o alta solutie. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu probleme psihice domicilat pe casa scarii. Erick75 Erick75 Buna ziua. De 2 luni am cumparat un apartament undeva la etajul 6 al unei cladiri. Am inceput renovarile si am dat pe acolo doar o data pe saptamana pana a ... (vezi toată discuția)
Informatii despre chiriasi seranno seranno Servus. Sunt student in Cluj-Napoca si stau in chirie. De cand m-am mutat in apartamentul in care stau momentan am avut probleme cu vecinul care sta cu un ... (vezi toată discuția)