avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Foștii proprietari ai apartamentului nu vor să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Foștii proprietari ai apartamentului nu vor să golească boxa de lucruri și folosesc, pentru o ladă frigorifică lăsată acolo, curent tras din apartamentul meu. Ce pot face ca să-i evacuez?

Din luna mai m-am mutat într-un apartament... Fostii proprietari mi-au arătat ca am boxă totul frumos... Au zis ca e Curent tras din apartament... Dar ei când mi-au predat cheia apartamentului mi-au zis sa le mai las cheia de la boxă pana termina sa își care ce au pe acolo.... Am înțeles nicio problema... După un timp i-am sunat sa le cer cheia... Nici vorba sa mai ajung la un consens cu ei... Și aseară am spart boxa sa vad dacă chiar curentul e tras de la mine din apartament... Și da curentul e de la mine... Ei au și lada frigorifica acolo... Băgată în priza... Și lucruri... Ce pot face sa ii evacuez de acolo? Aștept răspunsuri mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
I-am anunțat de foarte multe ori... Și ei acum ma amenință pe mine ca ma dau în judecata ca le-am spart boxa... Cu toate ca ei nu mai au niciun drept sa între acolo
Si in contractul de v-c cumparare aveti trecuta si aceasta boxa?.
II puteti anunta ca le taiati alimentarea cu electricitate si apoi le cereti chirie pentru spatiul ocupat.
Nu apare în C. F. Dar chestia e ca de 5-6 luni de zile consuma curent de la mine.... Și eu sau oricare alt vecin am avea dreptul sa ocupam acel spațiu
Dupa notificarea trimisa prin intermediul avocatului, puteti dvs. elibera acea boxa, impreuna cu un repezentent al asociatiei/un vecin, inventaria acele bunuri si depozita undeva unde sa fie obligati la plata unei chirii.
Discutati cu avocatul, in prima faza.

Alte discuții în legătură

Boxa vândută fără știrea proprietarilor Adriandr Adriandr Bună Ziua ! Locuiesc intr-un bloc unde avem o boxa pe fiecare etaj, unde avem acces la apometre și robinetul de închidere a apei, tot aici este tras ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez boxa jeni1234 jeni1234 Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. O boxa ce le apartinea de 10 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Drept de utilizare boxa la bloc xcpaula xcpaula buna ziua. urmeaza sa cumpar o garsoniera la parter, fara balcon. blocul dispune de boxe la subsol, dar proprietarul nu are boxa in folosinta. vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)