avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile concediu neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile concediu neefectuat

Buna ziua,

Un salariat a intrat in concediu medical anul trecut in luna aprilie si anul acesta in octombrie 2019 a dorit incetarea contractului individual de munca.
Intrebarea este daca societatea trebuie sa-i plateasca atat zilele de concediu neefectuate din 2018 cat si cele neefectuate din 2019, avand in vedere ca acum concediul medical este stagiu de cotizare.

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2019
Oachi78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Oachi78 , utilizator 12:42, 29 Octombrie 2019
Intr-adevar, societatea trebuie sa-i plateasca zilele de concediu neefectuate din 2018 cat si cele neefectuate din 2019.
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari legate de indemnizatie arianas arianas buna ziua.Am o serie de intrebari la care mi-as dori sa pot gasi raspunsuri.V-am scris in speranta ca ma puteti ajuta.In aprilie 2008 am nascut o fetita si nu ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna Daliborka Daliborka Buna ziua In cazul in care o persoana a fost in medical din iulie 2017,in februarie 2017 a implinit 60 ani ,doamna in cauza sustine ca a fost la casa de ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna neefectuat Aneluta Aneluta Buna ziua, am fost angajata incepand cu 01.06.2018 , cu Sal 3675 lei. Incepand cu 8 Oct 2018 pana la 8 aprilie 2019 cmedical.. La 9 aprilie a incetat ctr de ... (vezi toată discuția)