avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subinchiriere loc parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subinchiriere loc parcare

Buna ziua! Pot subinchiria un loc de parcare luat de la primarie? E ok daca primesc incasari pe urma lui? Multumesc, o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 18:59, 29 Octombrie 2019
Legal, doar daca sunteti proprietarul lui.
Asa riscati sa.l "pierdeti", faceti concurenta primariei.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc! Ar fi legal sa las pe cineva sa parcheze in fata curtii (practic sa blocheze accesul) si sa imi plateasca o taxa lunara?
"la negru' da, poate parca oricine pe locul dvs., daca dvs. nu va plangeti* ca este ocupat nu are cine sa o faca.
Si daca o face, puteti spune ca l-ati lasat ca avea o urgenta...( va inteleti cu proprietarul asupra motivului...
Dar sa nu va mai intelegeti cu cel ce parcheaza acolo si sa va reclame la primarie...
Daca găsiți pe cineva interesat puteti face orice înțelegere doriti,greu sa găsiți o formă legală sau sa "puneti pe hartie"intelegerea respectiva.Trebuie sa studiați contractul ,-sa vedeti ce clauze sunt trecute etc.Teoretic subinchirierea este posibilă cu permisiunea proprietarului dar nu în acest gen de contracte. având ca obiect locuri parcare.
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Loc parcare fata blocului crisadi crisadi M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)
Parcare privată. se poate parca în fața ei dacă nu se îngrădește accesul beneficiarilor? DaniCroitor DaniCroitor Salutare, Locuiesc într-un bloc nou, iar propietarul blocului a construit, pe terenul propriu vreo 8 locuri de parcare unul lângă celălalt, cât i-a ... (vezi toată discuția)
Pot parca pe calea de acces a curtii mele daca blochez alte masini? giulia.vic giulia.vic Buna ziua, Doresc sa parchez pe calea de acces a curtii mele, fara a incomoda vecini, pietoni, etc. Problema este ca perpendicular pe calea de acces este un ... (vezi toată discuția)