avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garantia impotriva evictiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garantia impotriva evictiunii

Buna ziua,
Doresc sa initiez o actiune in instanta pentru garantia impotriva evictiunii in contextul dreptului la proprietate tulburat, care a putut fi folosit doar partial din cauza vanzatorului.
Pot cere in baza garantiei impotriva evictiunii obligarea vanzatorului la reparatiile imobilului catre cumparator, fara rezolutiunea contractului? Sau sa fac eu cumparatorul reparatiile si acesta sa fie obligat sa plateasca?
Sau trebuie in aceeasi actiune sa formulez si obligatia de a face, pe langa garantia impotriva evictiunii?

Alte discuții în legătură

Evictiunea in noul cod civil casp casp Care sunt modificarile care au intervenit in legatura cu evictiunea ( toatala, partiala, de fapt, de drept) odata cu adoptarea Noului Cod Civil? :) Multumesc! (vezi toată discuția)
Probleme cu actul de vanzare-cumparare OanaSimion OanaSimion Buna ziua! In Iulie 2012 am cumparat un imobil cu toate actele de vanzare cumparare presupuse corecte. Vanzatorul a castigat acest imobil prin uzucapiune. ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!!!contract de vanzare cumparare al unui teren... ariss ariss Am cumparat cu acte in regula un teren, insa, dupa incheierea formalitatilor, ca de obicei, am aflat ca fostul proprietar trebuia sa asigure drumul de acces la ... (vezi toată discuția)