avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas

Buna ziua! Mama se afla in urmatoarea situatie: e intr-un concubinaj care s-a soldat cu un copil. Concubinul este grav bolnav, decesul fiind sigur. Copil are numele mamei de familie, desi in acte concubinul e recunoscut ca tata. Daca concubinul moare, copilul beneficiaza de pensia de urmas? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 29 Octombrie 2019
Da,copilul va beneficia de pensie de urmas de pe urma tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj 28 ani macarie_cristina macarie_cristina Mama mea a trait 28 ani cu tata in concubinaj ,tata a decedat in urma cu 6 saptamani prin suicid ,ce drepturi ar avea mama asupra pensiei de urmas ,ne fiind ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei ContSters205948 ContSters205948 AM fost casatorita in concubinaj cu un domn.DIN casatoria noastra a rezultat un copil .INAINTE de nasterea copilului sotul meu a plecat in strainatate la ... (vezi toată discuția)
Mostenitori legali mariana r mariana r Buna seara Am si eu cateva intrebari si va rog din suflet sa mi raspundeti. Am o sora care are doi copii rezultati in urma casatoriei(concubinaj) si intrucat ... (vezi toată discuția)