Mama mea a trait 28 ani cu tata in concubinaj ,tata a decedat in urma cu 6 saptamani prin suicid ,ce drepturi ar avea mama asupra pensiei de urmas ,ne fiind cununati ,dar avand trei copii inpreuna, si altii trei din prima casatorie a lui tata rezultat 6 copii.era divortat de prima nevasta cu mult timp in urma.ce drepturi ar avea ?in vederea pensiei ,casa ,si bunuri comune?mentionez ca noi 3 fete suntem recunoscute de tata,dar cei 3 copii a lui tata ar vrea sa o scoata din casa pe mama ,si ea nu are nici un venit ,decat ajutor social ?ce trebuie sa facem noi, trei,,ca mama sa nu poata fi data afara?si sa beneficieze de pensia urmas?ea fiind alaturi de el si suportand betiile lui?28 ani desi regret mult moartea tatalui meu,dar ma preocupa mama mult in momentul de fata????:(( e si bolnava de obezitate,diabet ....va rog mult dati-mi un raspuns cat de urgent ce ar trebui sa facem ?multumesc anticipat pentru timpul ce-l acordati acetei cauze :help:casa a fost construita de tata in prima casatorie ,,prima nevasta e decedata si ea dar erau divortatii,,sant doar cei trei copii din pima casatorie in viata ,tata avea titlu de proprietate pe el acum e la mama mea dar e intabulat pe tata care s-a sinucis in urma cu 6 saptamani ,pe mine ma intereseaza ,doar cum sa fac ca mama sa nu fie scoasa afara din casa respectiva ,daca donam noi trei fiice a ei ,,mama ,,si ei trei din partea lui tata nu vor ,atunci ar putea sa o scoata din casa?si ma intereseaza si pensia de urmas cum pot sa-i creezi cat de cat o situatie la mama ?
Cel mai recent răspuns:
raluk0207 , utilizator
11:41, 17 Mai 2019