avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ajutor juridic
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ajutor juridic

Am accesat singles 50 și am platit un abonament premium cu un card visa , după o lună am fost anunțat printr-un mail că deoarece nu erau fonduri nu au putut să mi se ia contravaloarea abonamentului, și în luna următoare am fost anunțat că debitul in valoare de 351 lei a fost transferat unei firme recuperatoare și voi suporta inclusiv penalitățile aferente, ce trebuie să fac???
Cel mai recent răspuns: Filip Bănulescu , utilizator 00:41, 3 Noiembrie 2019
Daca am inteles eu bine trebuie sa ii dati in judecata ca sa puteti lamuri problema daca aveti dreptate.
Pt 351 de lei o sa va preseze cu telefoane și notificăr,i greu de crezut că o sa inițieze un proces.Nu aveti decât să așteptați.
Pentru un contract de servicii încheiat în lei e normal să plătești in euro printre o plată externă?
Pentru suma restanta de plată a abonamentului in valoare de 351,20 lei mi sa indicat un cont extern in euro din Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Frauda website? RazvanRaz RazvanRaz Buna ziua, am facut greseala sa nu verific si sa platesc online pe academic singles un abonament ieftin la inceput, 1 luna e 59 de lei cam asa. Dar in ... (vezi toată discuția)
Buna, în aceasta situație cui trebuie sa ma adresez? mulțumesc. Pop Claudiu Pop Claudiu www.academicsingles.ro Plată nereușită cu următoarea adresă IP: 82.137.14.82 be2 S.à.r.l. / www.academicsingles.ro Numărul cazului: ... (vezi toată discuția)