avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot face o asociație familiară necăsătorit?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot face o asociație familiară necăsătorit?

Buna ziua. As vrea sa fac un magazin online. Ma gândeam sa fac o asociație familiară. Nu stiu daca este cea mai potrivita și daca o pot înființa fata a fi căsătorit. Aveti un sfat bun?
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 07:24, 30 Octombrie 2019
Puteti. Asociatia familiala este compusa din membrii unei familii. Mama, tata, frate/sora, unchi sau cu cine doriti sa faceti. Doar ca raspunderea in caz de ...se extinde asupra bunurilor pe care familia le are, la un SRL raspunderea este limitata...inca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, donatie sau vanzare-cumparare ioti ioti Buna ziua, am o problema destul de complicata la care am nevoie de ajutor: prima data sa va fac o mica schema a familiei ca sa va puteti da seama despre ce e ... (vezi toată discuția)
Succesiune frati cosangvini alinared alinared Buna ziua! am nevoie de un sfat, ma aflu in urmatoarea situatie. Am o sora doar dupa tata, dintr-o alta casatorie a tatalui meu. Aceasta sora despre care am ... (vezi toată discuția)
Infintare societate covriglelia covriglelia pentru magazin mixt ce ma sfatuiti sa infintez AF sau SRL (vezi toată discuția)