avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare punct de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare punct de lucru

Ce as avea nevoie pentru a deschide un punct de lucru. Am un PFA cu sediul social acasa si am inchiriat o casa pentru a-mi desfasura activitatea. Pe langa asta as dori sa stiu daca chiria se poate deconta pe firma si ce imi trebuie in cazul in care am inchiriat de la o persoana fizica? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:24, 18 Decembrie 2019
Mergeti la registrul comertului cu copie dupa contractul de inchiriere, buletin si ceea ce ati primit de la registrul comertului la infiintarea pfa. O sa va dea acolo sa completati un formular.
Da, puteti deduce cheltuiala lunara cu inchirierea spatiului pentru desfasurarea activitati si plata s-o faceti intr-un cont bancar pentru ca respectivul ca persoana fizica nu va poate da chitanta.
multumesc de sfat.dar stiti cumva daca persoana vrea chiria in euro putem sa i facem transfer in euro?
Doar in lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)
Pfa manichiura Mira.bela Mira.bela Buna ziua. Doresc sa imi incep activitatea de manichiurista la un salon cu închirierea unui scaun la un salon. Astfel este nevoie sa imi deschid un Pfa ... (vezi toată discuția)
Inlocuire contract de comodat cu contract de inchiriere alisaelena alisaelena Buna ziua, Un administrator al unei societati are un contract de comodat cu o ruda, pentru cladirea in care isi desfasoara activitatea. Este posibila ... (vezi toată discuția)