avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

Cum se stabileste pensia alimentara a unui minor de 2 ani, daca tatal munceste cu acte 8 luni din an cu acte in regula in Italia
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:49, 30 Octombrie 2019
Tatăl este obligat să achite pensie alimentara in procent de maxim 25% din veniturile sale însă nu mai puțin de 25% din venitul minim pe economie din țară al cărui cetățean sau rezident este în situația în care nu mai are un serviciu legal.
Dacă minorul este rezultat dintr-o relație de concubinaj, va sfătuiesc ca pe langa capătul de cerere privind pensia alimentară sa solicitați si ca domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs si modalitatea de exercitarea a autorității părintești( in comun sau exclusiv) in functie de situația dvs exact.
Luati legatura cu un avocat de pe forum si discutați pe larg problemele dvs pentru a sti cum va poate ajuta eficient încă de la inceput.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
Avocat Neagu Elena, Avocat
1/4 din venituri, dacă nu le comunică el, veniturile din străinătate pot fi aflate prin comisie rogatorie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor intre doi parinti necasatoriti tania79 tania79 buna ziua.am si eu o intrebare:in cazul in care doi parinti ai unui minor decid sa se desparta,desi nu sunt casatoriti legal,mama poate cere in instanta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - pensie de intretinere din italia, pentru minor Papajenica Papajenica Buna ziua, am si eu o intrebare cum as putea sa procedezi in situatia in care eu sunt divortata am un copil minor iar tatal ei lucreaza in italia , noi ne am ... (vezi toată discuția)
Custodie minor lilianateo lilianateo Buna ziua. Am un copil de 7 ani dintr-o relatie de 8 ani de concubinaj. Suntem despartiti (eu si tatal) de cca 1 an. Eu i-am intentat proce pt custodia ... (vezi toată discuția)