avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor incalzire 2019
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor incalzire 2019

Bună ziua! Doresc sa depun dosar pentru acordarea ajutorului de incalzire, neavând venituri. Problema este ca locuim în casa părinților soțului meu, moștenirea este dezbătută, deci avem act de moștenire în care este trecuit fiecare membru. Poate soțul meu sa depună dosar pentru noi ca și familie deși aici au domiciliu și frații lui? Mi s-a spus ca trebuie sa facă soacra mea o declarație la notar pe proprie rasp ca doar noi(eu soțul și copilul, ceilalți fiind plecați) locuim aici. Aceasta declarație nu o poate face și soțul meu dacă este moștenitor? De ce este atât de important domiciliul dacă nu avem venituri?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
Auhsgs, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre ajutorul social Galusca Larisa Galusca Larisa Buna seara ...eu si sotul locuim impreuna cu mama soacra care este invalida de gradul 2...spuneti-mi va rog ; dinsei i se cuvine ajutor social in perioada rece ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme as1959 as1959 Sora mea s-a casatorit in anul 1972, casatorie din care nu au rezultat copii. In anul 1995 sotul ei a decedat, iar in 2010 intervine decesul surorii mele. ... (vezi toată discuția)
Are sora mea drept la moștenirea soțului decedat? Giubega Giubega Sora mea a fost casatorită 31 ani .Soţul ei provenit dintr-o familie formată din 3 fraţi şi 2 părinţi. Tatăl şi cei 3 fii decedaţi. După urma ... (vezi toată discuția)