avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj tehnic

Buna ziua! Pe langa CIM de 8 ore la o companie de stat, am CIM in regim de telemunca la o alta companie care, de la 01.11.2019 a luat decizia intrarii in somaj tehnic pe perioada determinata. Mi se aplica si mie aceasta decizie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 30 Octombrie 2019
Probabil ca da. Veti sti exact in momentul in care veti primi decizia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic aijin aijin Buna ziua. As odir sa stiu daca angajatul aflat in somaj tehnic poate fi angajat la o alta societate in aceasta perioada? (vezi toată discuția)
Concediere individuala otiliapaula otiliapaula Buna ziua Sunt angajata la o institutie de cultura din decembrie 2011, pe perioada determinata pana in iulie 2013, pe perioada suspendarii cim a titularei ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua!Am 5 salariati.As vrea sa bag insa doar 4 angajati in somaj tehnic ptr 3 luni .Se poate? Sau trebuie sa-i bag pe toti?Ms (vezi toată discuția)