avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legalizare diploma
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legalizare diploma

Diplomei mele de absolvire a facultății i-a fost aplicata cu câțiva ani în urma apostila Haga. Acum vreau sa mă înscriu ca sa fiu membrul unei instituții care-mi cere sa legalizez diploma. Pai dacă diploma este deja certificata ca fiind autentica, de ce mi se cere și legalizare? Nu ar fi suficienta o simpla copie a diplomei?
Mulțumesc anticipat
N.

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma licenta ndt ndt Buna ziua, Sunt cetatean roman si doresc sa imi echivalez / evaluez diploma de licenta in strainatate, intr-un stat parte la Conventia de la Haga (Statele ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: inscriere la a doua facultate; diploma bacalaureat carmen-silvia carmen-silvia Sunt studenta in anul III la Universitatea Spiru Haret Facultatea de Stiinte juridice si administrative Brasov.Avand in vedere faptul ca sunt niste neclaritati ... (vezi toată discuția)
Procura ptr echivalare diploma carmensita05 carmensita05 dc ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema - am nevoie de un model de procura pentru echivalare (legalizare) diploma de studiu. (vezi toată discuția)