avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Indemnizatie CCC - 2 locuri de munca
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Indemnizatie CCC - 2 locuri de munca

In situatia in care am 2 locuri de munca:
- cu program de 8 ore, vechime de 3 ani la angajator
- cu program part time de 4 ore, cu vechime de 4 luni;
Cum se va calcula indemnizatia de crestere copil? Se vor lua in considerare si veniturile realizate la locul de munca part time, chiar daca sunt angajata doar de 4 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 31 Octombrie 2019
Se vor lua in considerare toate veniturile realizate la ambele locuri de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă sunt însărcinată și am 2 locuri de muncă ... matei catalina matei catalina Buna ziua! Dacă sunt însărcinată și am 2 locuri de muncă unde sunt plătite taxele la zi , unul full time 8 ore si unul part time 4 ore , se acordă ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu crestere copil avramgeorgiana avramgeorgiana Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o privinta. Am nascut pe 10 octombrie 2016,concediul postnatal s-a terminat pe 12.12 am cele 12 luni lucrate succesiv ... (vezi toată discuția)
Indemnizația pentru creșterea copilului andreiusk andreiusk Bună ziua, Sunt angajată part-time ( 4 ore la fiecare) la două locuri de muncă..... Pot beneficia de indemnizație pentru creșterea copilului??? (vezi toată discuția)