avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Dacă sunt însărcinată și am 2 locuri ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Dacă sunt însărcinată și am 2 locuri de muncă ...

Buna ziua!
Dacă sunt însărcinată și am 2 locuri de muncă unde sunt plătite taxele la zi , unul full time 8 ore si unul part time 4 ore , se acordă indemnizație creștere copil pt ambele joburi ? Adică imi calculează suma în funcție de ambele salarii sau trebuie sa aleg doar unul dintre joburi pt depunerea actelor? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: matei catalina , utilizator 11:29, 11 Ianuarie 2021
In calculul indemnizației CCC se va lua in considerare ambele venituri din salarii realizate in baza celor doua c.i.m.
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am mai multe locuri de munca primesc indemnizatie de 85% din toate veniturile salariale? FELICSMED FELICSMED Buna ziua, Eu sunt un tanar foarte activ, am doua locuri de munca full time. Intrebarea mea este: - in cazul in care iau eu concediu paternal voi primi 85% ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut pana de curand 2 joburi, unul cu norma intreaga, ... Danna121490 Danna121490 Buna ziua! Am avut pana de curand 2 joburi, unul cu norma intreaga, iar celalalt part-time(12 ore/luna), Am fost nevoita sa imi dau demisia de la locul de ... (vezi toată discuția)