avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este textul de lege care interzice sa fi angajat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este textul de lege care interzice sa fi angajat cu norma intreaga la doi angajatori? Care sunt sanctiunile si mai ales cui li se aplica?

Care este textul de lege care interzice sa fi angajat cu norma intreaga la doi angajatori?
Care sunt sanctiunile si mai ales cui li se aplica aceste sanctiuni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:34, 8 Noiembrie 2019
Nu exista.
Codul muncii, Legea 53/2003, actualizata, permite asta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde si de angajatori - sectorul de activitate - si de calitatea celui care se afla intr-o astfel de situatie.
Dar pana la urma exista vreun fel de sanctiune pentru vreuna din parti?
Ma refer atat la angajat, cat si la angajatori.
Face ITM-ul vreo verificare sau vreo validare la inregistrarea unui nou contract de munca?
Mai sus am precizat ca situatia depinde de angajatori - sectorul de activitate - si de calitatea celui care se afla intr-o astfel de situatie. ...

Precizati exact situatia.... generalitati se pot posta si posibil cam greu de aplicat situatiei practice .
dati-mi va rog care este textul de lege. ma intereseaza generelitatii. sunt doar curios. nu exista o situatie practica.

Alte discuții în legătură

Plata cu ora andreea1181 andreea1181 Cate contracte de munca pe durata determinata, la plata cu ora pot avea legal???? Exista vreo limitare?? Daca da care este pedeapsa??? (vezi toată discuția)
Schimbarea felului muncii Radamante Radamante In ce conditii poate fi modificat \\"felul muncii unui angajat\\"? Am gasit : Codul Muncii,Art. 48. Angajatorul poate modifica temporar locul şi felul ... (vezi toată discuția)
Doua salarii ContSters234549 ContSters234549 POTI SA FII ANGAJAT LA O INSTITUTIE SI SA AI DOUA SALARII PE FUNCTII DIFERITE (vezi toată discuția)