avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi castigate in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi castigate in instanta

buna ziua, as dori sa ma lamureasca cineva in legatura cu urmatoarele aspecte Sunt arhivar intro institutie de stat , gradatia 2 si avem o sentinta definitiva data de Curtea de Apel Cluj eu si restul colegilor pentru plata unor drepturi salariale si egalizarea salariilor cu a celor din celelalte inspectorate de munca , dupa nivel de studii , vechime etc..problema mea e ca eu nu am corespodent in nici unul dintre itm uri din tara.Cum se va aplica in cazul meu acordarea acelor drepturi

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale iordana1900 iordana1900 Buna ziua Lucrez la Centrul National de Cartografie, institutie in subordinea Agentiei National de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Tot din structura ANCPI ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale andreeapanican andreeapanican bunaziua ,as dori daca se poate sa imi raspunda cineva la urmatoarele nelamuriri: - lucrez de 4luni ca si arhivar la itm si vreau sa stiu pe baza caror acte ... (vezi toată discuția)
Probleme - egalizare salarii oanaportar oanaportar Va supun analizei urmatoarele texte de lege, cu rugamintea sa ne ajutati prin a ne lamuri cum trebuie sa se procedeze pentru egalizarea salariilor. - in ... (vezi toată discuția)